Martine Lage
pianist, zanger en liedschrijver

CD Rondom

Een CD met eigen liedjes; hoe kom je tot zoiets? In mijn geval moeten we een heel stuk terug in de tijd. Op de basisschool stond het voor mij al vast dat ik verder wilde in de muziek. Ik studeerde eerst orgel aan het Utrechts conservatorium, ontdekte daar ook de piano en mijn eigen stem. In die tijd schreef ik mijn eerste liedjes. Wat ik al snel wist, is dat ik met muziek meer wilde dan alleen mensen vermaken. Muziek komt vaak diep binnen bij mensen, brengt gevoelens over die in een gewoon gesprek niet over te brengen zijn. De gevoelens die ik over wilde en wil brengen, hebben alles te maken met mijn geloof in God. Ik ben daar van jongs af aan mee opgegroeid en ik wil dat graag delen met anderen.

Het leven in deze wereld is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. iedereen heeft zo zijn vragen, twijfels en soms depressies. Deze gevoelens en onderwerpen kom je ook tegen in mijn teksten. Maar of het nu over de mooie of de moeilijke kanten van het leven gaat, dwars door alles heen ervaar ik iedere dag dat God rondom mij is. Rondom mijzelf, rondom mijn gezin, en rondom het proces van liedjesschrijven.

Daarom heb ik mijn eerste CD dan ook de titel 'Rondom' gegeven. Op 'Rondom' staan twaalf zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes waarin ik mijn verhaal vertel. Hieronder kun je een paar liedjes beluisteren. Je kunt mijn CD bestellen via het contactformulier. De CD kost €14,95 exclusief verzendkosten. Vul je gegevens in en geef aan hoeveel CD's je wilt bestellen, dan neem ik contact met je op. Uiteraard verwijder ik je gegevens zodra de bestelling afgehandeld is.